Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη με την ανάρτησή της για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη με την ανάρτησή της για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα

Είναι γνωστό πως η Ρούλα Ρέβη πέρασε πολλά μέχρι να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της για αυτό και φροντίζει να είναι πάντα δίπλα τους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στα μωράκια που ήρθαν πρόωρα στον κόσμο, η φωτογράφος θέλησε να στείλει το δικό της δυνατό μήνυμα.

«Αν νομίζετε πως σας ξέχασα κάνετε λάθος… σε όλους τους γονείς που σήμερα γύρω στις 2 το μεσημέρι θα δουν τα μωρά τους στις εντατικές προωρότητας στέλνω όλη μου την σκέψη, τη δύναμη και τη στέλνω μαζί με τα παιδιά μου όποτε είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική… τα παιδιά σας απλά γεννήθηκαν πολύ δυνατοί μαχητές, βιαστικοί να έρθουν να σας συναντήσουν, να αναπνεύσουν, να κλάψουν, να γελάσουν να ΖΗΣΟΥΝ.

Και έτσι όπως δυνατοί δείχνετε εσείς τώρα θα έρθει η ώρα που θα σας πουν «μαμά είσαι η πιο όμορφη στον κόσμο» η μαμά μην «φοβάσαι για εμένα είμαι δυνατός». Τα ακούω κάθε μέρα και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε και θα το ζήσετε. Και πάντα αυτήν εδώ τη μέρα να βάλετε στη ζωή σας το στολισμό για τα Χριστούγεννα σας και να είναι μαγικά.

Με ΑΓΑΠΗ . Σας σκέφτομαι πάντα #προωροτητα #μερα προωροτητας», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Ρούλα Ρέβη.