Συγκίνησε ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη δημόσια αναφορά στον γιο του

Συγκίνησε ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη δημόσια αναφορά στον γιο του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γιο του, Αλκιβιάδη στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

«Στην Αμερική πρωτοπήγα το 2012, έμεινα έναν χρόνο, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα τα Αγγλικά, πήγα σε δραματικές σχολές, σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού αλλά μέσα από μια Αμερικανική ματιά» ανέφερε και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως όλα αυτά τα έπραξε για να μπορέσει ο γιος του, να σπουδάσει εκεί.

«Έπρεπε να πάω στην Αμερική μαζί του γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, μαθημένος τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνει τις σπουδές του αλλά τους έβαλαν πέρσι μια εργασία, μια μικρού μήκους ταινία που ο Αλκιβιάδης μπόρεσε πραγματικά να διακριθεί και πήρε τρία βραβεία. Καλύτερης ταινίας και δύο καλύτερης σκηνοθεσίας σε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του».

Επίσης, συνεχίζοντας να μιλάει για τον γιο του κατάφερε να κάνει τους πάντες στο πλατό να συγκινηθούν δηλώνοντας «αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου. Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο.

Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του. Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.