Στροφή στην επαγγελματική πορεία έκανε ο Αντώνης Φουρλής

Στροφή στην επαγγελματική πορεία έκανε ο Αντώνης Φουρλής

Είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Ο Αντώνης Φουρλής, είναι από τους δημοσιογράφους που παρέμειναν στο κανάλι μέχρι και την τελευταία στιγμή. Όπως φαίνεται πραγματοποίησε μία στροφή στην επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογραφος άνοιξε ένα vitamin bar στο Σύνταγμα, στην οδό Αμαλίας, με το όνομα Nova Gea. Το συγκεκριμένο βήμα πραγματοποίησε μαζί με φίλους.

Στην εφημερίδα Freddo και τη Σάσα Σταμάτη τοποθετήθηκε για την απόφασή αυτή λέγοντας.

«Είναι μία ιδέα τριών φίλων που σκεφτήκαμε πως μπορούμε να προσφέρουμε υγιεινή διατροφή σε ανθρώπους πολυάσχολους και αγχωμένους που τρέχουν όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε ένα σύνθημα που το λέμε “χυμοσοφία” και η συνταγή του Nova Gea είναι να συνδυάζουμε φρούτα και λαχανικά με αρώματα και βότανα πάντοτε από την Ελλάδα, για να βοηθήσουμε και την οικονομία, δημιουργώντας χυμούς και ροφήματα που έχουν επιστημονική διατροφική λογική. Το μενού στην ουσία δεν λέει “χυμός μπανάνα, πορτοκάλι ή φασκόμηλο”, αλλά μία σύνθεση που καλύπτει μία συγκεκριμένη ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού. Στο μενού μας έχουμε χυμό για διαβητικούς, χυμό για ανθρώπους με πρόβλημα χοληστερόλης, για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και διάφορα άλλα».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Μεγάλο κανάλι σε συνδυασμό με την απόφασή του για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Είναι ένας τρόπος να ανοίξω ένα νέο επαγγελματικό δρόμο σε μία εποχή όπου τα media δοκιμάζονται και η επιβίωση του δημοσιογράφου καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Προς το παρόν περιμένω να δω πως θα καταλήξει το Mega, γιατί είναι σε οριακή κατάσταση, αλλά ακόμα θεωρώ ότι δεν έχουν κριθεί τα πάντα, ούτε για το κανάλι ούτε για τους εργαζόμενους».