Στο Dancing with the Stars η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Σοφίνα Λαζαράκη

Στο Dancing with the Stars η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Σοφίνα Λαζαράκη

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 21.00, έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το “Dancing with the Stars”.

Στο 7ο live του χορευτικού show συνεχίζεται και έχουμε guest εμφανίσεις, πολλές εκπλήξεις και μία θεματική βραδιά, αφιερωμένη στα αστέρια μας, με το “Song of my life”. Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν το τραγούδι που τους έχει σημαδέψει και συνδέεται με μία πολύ δυνατή ιστορία της ζωής τους. Αυτή τη φορά ο χορός θα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, με χορογραφίες που θα χαρίσουν στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο κοινό δυνατές στιγμές.

Όπως και στο προηγούμενο live, οι «μονομαχίες» συνεχίζονται, επιβραβεύοντας το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών, με δύο επιπλέον πόντους στο συνολικό του σκορ.

Οι κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Βίκυ Χατζηβασιλείου για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Μαζί μας θα είναι και η Σοφίνα Λαζαράκη που θα μας παρουσιάσει μία δική της χορογραφία.

Eκτος από την παρουσιάστρια και την ηθοποιό θα έχουμε ένα entry την Μάγκυ Χαραλαμπίδου με παρτενέρ τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1, το 7ο live του “Dancing with the Stars”.

Μη λείψει κανείς!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.