Στο Acro Club gkazi ο Γιώργος Σαμπάνης

Στο Acro Club gkazi ο Γιώργος Σαμπάνης

Στην λεωφόρο της Ιεράς Οδού, εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα meetpoints της νυχτερινής Αθήνας, μια νυχτερινή σκηνή που έχει φιλοξενήσει τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικό Acro Club gkazi.

Αναφερόμαστε φυσικά για ένα από τα top μπουζούκια της πόλης,που τιμάει τον όρο απόλυτη διασκέδαση και κέφι άνευ όρων, στον ύψιστο βαθμό. Με μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, πυλώνες της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, είναι από εκείνα τα μαγαζιά που προάγουν την αυθεντική ψυχαγωγία, και έχει χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για κάθε γνήσιο λάτρη της διασκέδασης.

Το Acro Σαμπάνης είναι μια αρκετά μεγάλη νυχτερινή σκηνή δίνοντας την ευκαιρία σε όλο το αθηναικό κοινό να διασκεδάσει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επιπρόσθετα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις μεριές της Αθήνας, καθώς βρίσκεται πλησίον του σταθμού του μετρό Συγγρού-Φιξ.

Για αυτή την χειμερινή σεζόν, δημιουργεί ένα ανατρεπτικό μουσικό ‘πάντρεμα’, προκαλώντας ταραχή στον χάρτη της νυχτερινής πρωτεύουσας, ενώνοντας τον Άρχοντα όπως τον αποκαλούν οι χιλιάδες φαν του, Γιώργο Σαμπάνη.

O Γιώργος Σαμπάνης αποτελεί ένα φαινόμενο στα μουσικά δεδομένα της χώρας. Έχει φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα, και  ανήκει στην κορυφή με τους καλύτερους ερμηνευτές της χώρας μας.

Ο ίδιος  διαθέτει στο μουσικό του ενεργητικό, αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες και μένει πιστός στο λαϊκό τραγούδι, που εκπροσωπεί άψογα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχει ερμηνεύσει από άκρως ξεσηκωτικά και διασκεδαστικά κομμάτια, μέχρι τις κορυφαίες αισθαντικές μπαλάντες που δεν έχουν χριστεί άδικα ως οι απόλυτοι ύμνοι του έρωτα.