«Στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» η συνεργασία μου με τον Ρήγα δεν διακόπηκε, απλά…»

«Στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» η συνεργασία μου με τον Ρήγα δεν διακόπηκε, απλά…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, ο Παύλος Κοντογιαννίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα και όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο σκηνοθέτη και την Χρύσα Ρώπα.

«Γιατί να μην ξανασυνεργαζόμουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Η συνεργασία μας δεν διακόπηκε, απλά σε εκείνη τη σειρά είχα εγώ μια άποψη, όπως έχω για όλα στη ζωή, η οποία ήταν αντίθετη με κάποιες άλλες απόψεις. Δεν συναντιόμασταν παρά μόνο σε γυρίσματα γιατί οι δικές μου οι σκηνές, επειδή ήταν γκεστ, γινόταν ένα γκρουπάρισμα και έκανα πέντε, έξι μαζί.

Αυτοί που είχαν φοβερή δουλειά τότε ήταν τα κορίτσια περισσότερο. Όταν γυρίζεις μια εκπομπή, όχι σίριαλ, οποιαδήποτε εκπομπή 48 ώρες το… 24ωρο προφανώς όλων τα νεύρα θα είναι στη τσίτα. Είχε τρομακτική επιτυχία πριν προβληθεί. Με σημερινές ορολογίες, είχε 1,5 εκατομμύριο likes πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο. Εγώ απ’ ότι έμαθα, που δεν έμαθα 100%, είναι ότι σταμάτησε η σειρά γιατί δεν προλάβαιναν τα γυρίσματα», είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.