Στο Ποσειδώνιο ο Μάκης Δημάκης!

Στο Ποσειδώνιο ο Μάκης Δημάκης!

To Posidonio Makis dimakis είναι από τα σπουδαιότερα νυχτερινά στέκια για την διασκέδασης μας όπως φυσικά και ένας κορυφαίος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο ξεσηκωτικής εμπειρίας live clubbing. Όντας στην πιο αγαπητή και λαοφιλή γειτονιά της Αθήνας, και εννοούμε φυσικά το Γκάζι, στέκεται επιβλητικά με σκοπό να μονοπωλήσει τα βράδια μας και να απογειώσει την διασκέδαση μας στον ύψιστο βαθμό.

Συντέλεσε στην δημιουργία του πιο όμορφου live clubbing σκηνικού, την νέα τάση που επιτάσσει η εποχή, με αποτέλεσμα να χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την διασκέδαση μας, συνδυάζοντας στοιχεία από κλασσικά μπουζούκια, αλλά και από τα πιο δυνατά club, πηγαίνοντας τον όρο της ψυχαγωγίας ένα βήμα παραπέρα.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τον πρωταγωνιστή αυτής της νυχτερινής σκηνής, με μουσικό leader τον σπουδαίο Μάκη Δημάκη ο οποίος θα φέρει όλο το φανατικό κοινό του στην περιοχή του Κεραμικού προκαλώντας τον απόλυτο πανικό όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Ο Μάκης Δημάκης είναι αναμφίβολα ένα φαινόμενο της νυχτερινής ζωής της χώρας, αφού συνδυάζει με έναν μαγικό τρόπο κέφι, ταλέντο και μια ξεχωριστή χροιά που δύσκολα μπερδεύεις με κάποιου άλλου.

Ο Μάκης Δημάκης, αποτελεί τον ορισμό του διασκεδαστή, έναν όρο που ποτέ δεν αρνήθηκε αφού είναι από τους λίγους ερμηνευτές που απογειώνουν το κέφι σε πρωτόγνωρα επίπεδα, κρατώντας το αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με όλο το μαγαζί να χορεύει και να τραγουδάει. Τα τελευταία χρόνια είναι ένα όνομα εγγύηση στα νυχτερινά και μουσικά δρώμενα, αφού τα live performances που μας χαρίζει, στέφονται με τεράστια επιτυχία, με τις λέξεις κέφι και διασκέδαση να παίρνουν τελείως άλλο νόημα, όταν αναφερόμαστε στο φαινόμενο Μάκη Δημάκη.

Ο Μάκης Δημάκης τώρα, είναι ένας πολύ αγαπητός και δημοφιλής καλλιτέχνης, που υπηρετεί πιστά το στυλ που τον ανέδειξε και τον έθεσε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, και αυτό δεν είναι άλλο από το λαικό τραγούδι, που τόσο αγαπάει το κοινό του αλλά και αυτός ο ίδιος. Με αμέτρητες συνεργασίες, τεράστια εμπειρία στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει hits το ένα μετά το άλλο, ο Πάνος Κιάμος διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί δικαίως ως ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας.

Ο Μάκης Δημάκης λοιπόν έρχεται την χειμερινή σεζόν του 2019-2020, να ταράξει τα νερά του απόλυτου hotspot της εποχής, Κεραμικού, αφού θα χρίσει το Ποσειδώνιο Μάκης Δημάκης στην κορυφή της λίστας με τις προτιμήσεις κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής ψυχαγωγίας, με το κέφι και την διασκέδαση να γίνονται συνώνυμα του Μάκης Δημάκης και Ποσειδώνιο music hall.