Στο νοσοκομείο ο Boris Johnson

Στο νοσοκομείο ο Boris Johnson

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson, δέκα ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό του κορονοϊού.

Η Downing Street ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός, που πάσχει ακόμη από συμπτώματα της νόσου, θα κάνει εξετάσεις προληπτικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ακόμη βήχα και πυρετό

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου ανέφερε ότι κατόπιν συμβουλής του γιατρού του, ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

«Είναι προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα του κορονοϊού, δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιό», είπε.

Όπως ανέφερε, ο Boris Johnson ευχαριστεί το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη φανταστική σκληρή δουλειά και καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τις συστάσεις της κυβέρνηση να μείνουν στο σπίτι,και να σώσουν ζωές.

Ο Boris Johnson, μετά τη διάγνωση, είχε απομονωθεί. Συμπτώματα κορονοϊού ωστόσο να θυμίσουμε πως έχει και η έγκυος αρραβωνιαστικιά του, Κάρι Σίμοντς που βρίσκεται σε καραντίνα.