Στο νοσοκομείο ο Στάθης Ψάλτης

Στο νοσοκομείο ο Στάθης Ψάλτης

Πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Στάθης Ψάλτης, που εδώ και ενάμιση μήνα σχεδόν έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ διέκοψε και την περιοδεία του. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση Όλοι Μαζί… Τη Φάγαμε και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η Espresso, στις αρχές Φεβρουαρίου ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, εκεί ο Στάθης Ψάλτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε το νοσοκομείο της πόλης.

Άνθρωπος που συμμετείχε στο θίασο είπε στην εφημερίδα:

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν».

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα e-ptolemeos στις 8 Φεβρουαρίου, οι γιατροί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο συνέστησαν στον Στάθη Ψάλτη να παραμείνει για ανάρρωση και θεραπεία, αλλά ο ηθοποιός δεν ήθελε να αναβάλει τις παραστάσεις και με δίκη του ευθύνη αποφάσισε να φύγει.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο 67χρονος ηθοποιός απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση, ενώ γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της από συνάδελφό της, σύμφωνα με το οποίο η εξαφάνιση του Στάθη Ψάλτη «οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».