Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννέτος

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννέτος

Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο hair stylist και make up artist που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, ήρθε στην Αθήνα με αφορμή την βάφτιση της κόρης της Καλομοίρας, καθώς θα είναι ένας από τους νονούς μαζί με την Mαριέτα Χρουσαλά. Η επιστροφή του Δημήτρη όμως στην χώρα μας δεν ήταν και τόσο καλή καθώς μπήκε στο νοσοκομείο.

Ο hair stylist και make up artist μόλις έφτασε στην Αθήνα μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση κήλης όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τα social media. Στο πλευρό του βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα για εκείνον, ανάμεσά τους και η καλές του φίλες, Δέσποινα Βανδή, Αποστολία Ζώη αλλά και η Ρούλα Ρέβη που μας ενημέρωσαν για την συνάντησή τους μέσα από το Instagram.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε με τη σειρά του να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμού του στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: Feeling sleepy after 5 hrs surgery of hiatal hernia. thank u all guys for ur best wishes 

https://www.instagram.com/p/BXGqP8VhNYX/?taken-by=giannetos

View this post on Instagram

Reunion!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on