Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Ανησυχία προκάλεσε την Παρασκευή (22/12) για τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει απλές εξετάσεις ρουτίνας για την καρδιά του. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ό,τι θα ακολουθούσε.

Τα νέα του μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο instahgram, καθώς χρειάστηκε να κάνει στεφανιογράφημα.

Αναλυτικά, ο Γρηγόρης σημείωσε: «Εχθές λοιπόν, εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο (ευχαριστώ αδελφέ), στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς. Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους… Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα… Λεπτά αιώνες, μάτια βουρκωμένα, αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά… Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο (δύσκολο) και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου… Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής… είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι. Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο… Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά. Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο».