Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη

Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη

Η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, η οποία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους φίλους της.

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση από το Mediterraneo Hospital και έδωσε το δικό της μήνυμα, με αφορμή το Survivor και όλα όσα λέγονται κατά καιρούς. Πολλοί τη ρώτησαν τι έχει συμβεί, όμως η ίδια δεν αποκάλυψε το λόγο της νοσηλείας της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε 

«Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και οτι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Οτι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικά είναι, άλλα που η στήριξη κ η αγάπη Βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί.

Οι συνθήκες είναι αληθινές κ οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολευόμαστε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, κ για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας από εσάς τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά, όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθεια τους. Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. ? προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..».