Στο νοσοκομείο η Ναταλία Δραγούμη και ο Κώστας Βουτσάς

Στο νοσοκομείο η Ναταλία Δραγούμη και ο Κώστας Βουτσάς

Δύσκολες ώρες πέρασαν τα μέλη του θιάσου «Το Μήλο», καθώς ο Κώστας Βουτσάς, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ενεπλάκησαν σε τροχαίο.

Οι ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται σε καλοκαιρινή περιοδεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στον επόμενο προορισμό, τράκαραν με ένα άλλο όχημα.

Όπως είπε ο Γιώργο Βάλαρη στο peoplegreece.com ο οποίος έχει γράψει τα κείμενα της παράστασης και την σκηνοθετεί είπε: «Ενώ έφευγαν οι ηθοποιοί μου με το βαν από τα Λιμενάρια προς τον Λιμένα Θάσου, ένα αυτοκίνητο από την απέναντι λωρίδα έκανε μια επιτόπου αναστροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο δικό μας όχημα».

Στην συνέχεια είπε πως ο Κώστας Βουτσάς, μαζί με την Ναταλία Δραγούμη χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο: «Ευτυχώς ο οδηγός συγκράτησε με το χέρι του τον κύριο Βουτσά, ο οποίος θα χτύπαγε στο παρμπρίζ του βαν. Η Ναταλία Δραγούμη μεταφέρθηκε μαζί του σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, διότι χτύπησε στο πόδι και το χέρι».

Ευτυχώς, όπως τόνισε είναι όλοι καλά και θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις : «Σήμερα θα είμαστε στην Θάσο και αύριο στην Χαλκιδική. Ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Δυστυχώς το τροχαίο μας δημιούργησε πρόβλημα, καθώς το βαν  έπαθε μεγάλη ζημιά και δε βρίσκομαι ελεύθερο για την μεταφορά τους».