Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Chrissy Teigen έπειτα από αιμορραγία

Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Chrissy Teigen έπειτα από αιμορραγία

Πριν από έναν μήνα ο John Legend και η Chrissy Teigen ανακοίνωσαν πως σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολο για το μοντέλο, καθώς έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες χρειαζόταν να παραμένει συνεχώς στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία του μωρού, ωστόσο τα πράγματα έγιναν χειρότερα το σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο η Chrissy Teigen χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Αντζελες καθώς είχε αιμορραγία που δεν σταματούσε.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε ο,τιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», ανέφερε η Chrissy, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.