Στο Βαγγέλη Μαρινάκη ποσοστό του Mega

Στο Βαγγέλη Μαρινάκη ποσοστό του Mega

Στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει και επίσημα το 22,11% του Mega όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., που εκδόθηκε την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι στις 11/08/2017 η  ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε. του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως στα τέλη Ιουλίου ο Κ.Μαρινάκης απέκτησε τον ΔΟΛ ως υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης, ενώ τον Μάιο, ο Ιβάν Σαββίδης όπου πρόσφατα εξαγόρασε το Epsilon, απέκτησε το 20% των μετοχών του Mega μετά από συμφωνία με την Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.8.2017 η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 22.287.362 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι μετοχές αποκτήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία «ΔΟΛ Α.Ε.».

Οι μετοχές ανήκαν στην ‘ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’ για την οποία η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακηρύχθηκε ως αγοράστρια δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας). Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» ελέγχεται από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχος της».

Πηγή: peoplegreece

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.