Στον κόσμο του μήλου η εκπομπή «Άγροweek»

Στον κόσμο του μήλου η εκπομπή «Άγροweek»

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 η ΕΡΤ3 θα προβάλλει το 3ο επεισόδιο, του νέου κύκλου, της εβδομαδιαίας εκπομπής, παραγωγής ΕΡΤ3, «Άγροweek».

Αυτήν την εβδομάδα η παραγωγή της ΕΡΤ3 αποφάσισε να διεισδύσει στον κόσμο του μήλου και να μας ταξιδέψει μέσα από τους ανθρώπους που το καλλιεργούν, σε ένα τόπο ιδιαίτερης ομορφιάς .

Με τίτλο «Ένα μήλο  την ημέρα» η ομάδα του Άγροweek επισκέφθηκε μηλεώνες της περιοχής του όρους Βόρας και της λίμνης Βεγορίτιδας στην ορεινή Έδεσσα.

Το πρώτο μέρος της εκπομπής εστιάζει στην παρουσίαση του πιο δημοφιλούς φρούτου, ενώ το επόμενο στην αλληλένδετη σχέση της καλλιέργειάς του με τον τοπικό τουρισμό. Το τρίτο και τελευταίο μέρος αφιερώνεται στο πορτρέτο ενός νέου που αγάπησε την αγροτική καλλιέργεια.

Στην αρχισυνταξία και παρουσίαση είναι ο Τάσος Κωτσόπουλος, η σκηνοθεσία είναι της Τάνιας Χατζηγεωργίου, η διεύθυνση παραγωγής της Ευθυμίας Γκούντα, η διεύθυνση φωτογραφίας του Κώστα Σταματίου και του Αντώνη Τσιμπουσλή και ο ήχος του Δημήτρη Ιωακείμογλου.

Η επανάληψη του επεισοδίου θα προβληθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.