Στον “αέρα” η φετινή Eurovision

Στον “αέρα” η φετινή Eurovision

Στον “αέρα” βρίσκεται ο φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, λόγο της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του διαγωνισμού, που είναι προγραμματισμένος να γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ, διαβεβαίωσαν ότι στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της μουσικής εκδήλωσης που προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως.

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η επιδημία του νέου κορονοϊού στον διαγωνισμό.

“Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision”, ανέφερε το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Ωστόσο, το NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θεατών και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.