Στον “αέρα” η συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά στο “My Style Rocks”

Στον "αέρα" η συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά στο "My Style Rocks"

Στον αέρα φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά στον νέο κύκλο του «My Style Rocks».

Αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχουν δύο σημαντικά εμπόδια που έχουν μπει στον δρόμο του. Το ένα έχει να κάνει με το «The Voice» και το άλλο με το θεατρικό έργο, «Το κλουβί με τις τρελές», όπου ο Λάκης Γαβαλάς θα συμμετέχει.

Τα γυρίσματα του «My Style Rocks» αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Αυγούστου, καθώς στον ΣΚΑΙ θέλουν να υπάρχει αρκετό στοκ επεισοδίων, ώστε σε περίπτωση πολύ αυστηρών μέτρων για την πανδημία ή και ενός νέου lockdown, να μην τεθεί πάλι θέμα διακοπής του προγράμματος. Ωστόσο οι μέρες των γυρισμάτων θα είναι όπως και πέρσι, Παρασκευή και Σάββατο, γιατί η Δευτέρα και η Τρίτη προορίζονται για το «The Voice».

Σύμφωνα με το tinasmess και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.