«Στη Ροτόντα» Η μουσική πρόταση του 9.58fm για τα 30 χρόνια της ΕΡΤ3

«Στη Ροτόντα» Η μουσική πρόταση του 9.58fm για τα 30 χρόνια της ΕΡΤ3

Μία μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία «Στη Ροτοντα», την πρόταση του 9.58fm για τα 30 χρόνια λειτουργίας της ΕΡΤ3 το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018.

Οι θέσεις στο επιβλητικό μνημείο της Θεσσαλονίκης καλύφθηκαν από νωρίς με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τις ερμηνείες των Βασίλη Λέκκα, Δημήτρη Νικολούδη και Ναταλίας Λαμπαδάκη, τους οποίους συνόδευαν στο πιάνο οι Γιάννης Φιλιππουπολίτης και Σάκης Λάιος, ενώ στην ανάγνωση κειμένων ήταν ο Γιάννης Τσολακίδης. Το πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Γιάννης Τσολακίδης και ο Δημήτρης Νικολούδης.

Τη μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι κομμάτων της Βουλής, ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι και Διευθυντές φορέων, η Διοίκηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων, πρώην Πρόεδροι και Γενικοί Διευθυντές της ΕΡΤ3, ακροατές, τηλεθεατές και φίλοι της ΕΡΤ3, του 102FM και του 9.58FM.

https://webtv.ert.gr/synaulies/10noe2018-sti-rotonta/

Τη συναυλία «Στη Ροτόντα» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3 και οι ακροατές του 9.58FM σε απευθείας σύνδεση, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και την ημέρα των γενεθλίων της ΕΡΤ3, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:00.