Στη Ζάκυνθο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Στη Ζάκυνθο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να καταφτάνουν στη Ζάκυνθο, κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής λίγο πριν τον γάμο τους, στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ξενοδόχο, το ζευγάρι φέρεται ότι θα επιβιβαστεί σε γιοτ με προορισμό την Κέρκυρα και από εκεί θα ταξιδέψει σε Ζάκυνθο και Λευκάδα. «Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Ενημερωθήκαμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου πριν από τον γάμο τους. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Και φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου», έγραψε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Hotel Castelli, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Το φημολογούμενο ταξίδι μπορεί να συμπέσει με την πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η άφιξη του Harry και της Meghan καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. «Εμάς δεν µας έχουν ενημερώσει για τίποτα. Διαβάσαμε απλώς την είδηση και θα ήταν χαρά µας η άφιξή τους στο νησί», ανέφερε, στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η υπεύθυνη του ξενοδοχείου.

Ο δήμαρχος της Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, δήλωσε: «θα ήταν τιµή µας να έρθουν ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του στο νησί µας. ∆εν έχουμε καμία παραπάνω ενημέρωση ή λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι μόλις έρθουν θα ενημερωθούμε».