Στην υγειά μας ρε παιδιά: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα και σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα και σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό

Με ένα αφιέρωμα στον μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αγαπημένοι φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο μαέστρος του, η ορχήστρα του, προσωπικοί του φίλοι που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του, θυμούνται, συγκινούνται και τραγουδούν.

Καλλιτέχνες οι: Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Πέγκυ Ζήνα, Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Φωτεινή Βελεσιώτου.

Έκπληξη, η είσοδος του Στέφανου Κορκολή σε μια μαγική στιγμή σύμπραξης με τον μοναδικό κιθαρίστα Γ. Γούναρη, τον σαξοφωνίστα του και το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση στα πολυαγαπημένα τραγούδια “Θές”, “Κάποιες φορές” και “Σβήσε το φεγγάρι”.

Ιδιαίτερη στιγμή τα ντουέτα με Δημήτρη ΜπάσηΜελίνα Ασλανίδου, Λάκη ΠαπαδόπουλοΔημήτρη Μπάση και Λάκη ΠαπαδόπουλοΘέμη Αδαμαντίδη.

Καλεσμένοι επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Αρώνη και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πολλούς καλεσμένους αλλά και πλούσιο αρχειακό υλικό και με τον σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνο.

Πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.