«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μ. Ελευθερίου

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μ. Ελευθερίου

Έναν σπουδαίο ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο τον Μάνο Ελευθερίου τιμά το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη σύγχρονη καλλιτεχνική πορεία της χώρας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί στο στούντιο για να ερμηνεύσουν τραγούδια του, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χαράλαμπος Γαργανουράκης,  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Μάστορας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης, Ασπασία Στρατηγού.

Ακόμη,  οι νέες τραγουδίστριες  Χρυσούλα Κεχαγιόγλου,  Βιολέτα Ίκαρη και Κορίνα Λεγάκη και οι συνθέτες Γιώργος Ανδρέου και ο Περικλής Κανάρης ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος μας θυμίζει στιγμές και τραγούδια από τη συνεργασία τους.

Στην παρέα  η αδερφή του Μάνου Ελευθερίου, Λιλή, οι φίλοι του : Σταμάτης Φασουλής και Νένα Μεντή, ο συγγραφέας Θανάσης Νιάρχος, η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και ο σκηνοθέτης  Λευτέρης Γιοβανίδης.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάθε Σάββατο στις 21.00

FB : Στην υγειά μας ρε παιδιά