Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στο Μίλτο Καρατζά

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στο Μίλτο Καρατζά

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” έκαναν ένα ξεχωριστό, μελωδικό οδοιπορικό στο Μίλτο Καρατζά για τα 45 του χρόνια στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Μίλτος Καρατζάς έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα ερμηνευτών και δημιουργών, από διαφορετικά είδη μουσικής, στα 45 χρόνια της πορείας του, στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, με μεγάλες επιτυχίες στο δυναμικό του και πλέον συνεχίζει τη πορεία του στη νέα εταιρεία, Walnut Entertainment Gree στα δισκογραφικά μονοπάτια και όχι μόνο!

Οι καλλιτέχνες που τον τίμησαν στην εκπομπή για τις συνεργασίες τους έως σήμερα ήταν οι Νίκος Βουρλιώτης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Νίκος Κουρκούλης, Χρήστος Κυριαζής (σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση), η Κωνσταντίνα, Νίκος Μακρόπουλος, Έρρικα Πρεζεράκου, Τάσος Σκούρας, Κώστας Τουρνάς. Μαζι τους βρέθηκαν επίσης οι Κυριάκος Παπαδόπουλος (συνθέτης), Μιχάλης Παπαθανασίου (μέλος των Going Through) και πολλοί άλλοι που ολοκλήρωσαν τη παρέα.

Η εκπομπή σημειώσε από τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι το καλό τραγούδι και οι συνεργασίες που κρατούν στο χρόνο, αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Ο Μίλτος Καρατζάς σήμερα ηγείται της νέας δισκογραφικής εταιρείας Walnut Entertainment Greece, μαζί με τους κκ. Τζένη Καρύδη και Τάσο Σκούρα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται 8 μήνες στην ελληνική μουσική πραγματικότητα και ήδη κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας την έχουν εμπιστευτεί για τα επόμενα βήματα τους όπως οι Ελένη Βιτάλη, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Κυριαζής, Κώστας Λειβαδάς, Δημήτρης Λιόλιος, Μαρίζα Ρίζου και φυσικά ο Γιώργος Νταλάρας!

Καθώς η Walnut Entertainment Greece και ο Μίλτος Καρατζάς ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και μεράκι, σύντομα θα ανακοινωθούν νέες λαμπερές συνεργασίες.

Εγγραφείτε στο Youtube channel της Walnut Entertainment Greece:
https://www.youtube.com/channel/UCYvlgVUQHQESc_9e2KoFzCQ

“Στην υγειά μας ρε παιδιά” Youtube link:
https://www.youtube.com/watch?v=I26eC3ckEBQ