Στην βρετανική Vogue η Meghan Markle

Στην βρετανική Vogue η Meghan Markle

Μία έκπληξη περιμένει τους αναγνώστες της βρετανικής Vogue.

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle πρόκειται να επιμεληθεί το τεύχος Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι αφιερωματικό σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τόλμη τους να ξεπερνούν εμπόδια».

Η Δούκισσα του Σάσεξ, είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο εγχείρημα και αδημονεί να βγει στη δημοσιότητα το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Vogue, πρότειναν στην Markle να είναι στο εξώφυλλο, η Δούκισσα αρνήθηκε λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα δήλωνε υπερβολική έπαρση.

«Θέλω να πάρω το πιο πολυδιαβασμένο περιοδικό μόδας της χρονιάς και να το στρέψω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που αφήνουν το αποτύπωμά τους σήμερα στον κόσμο. Μέσα από αυτό το πρίσμα, ελπίζω οι αναγνώστες να αισθανθούν τη συλλογικότητα της διαφορετικής επιλογής των γυναικών, αλλά και της ομάδας υποστήριξης που βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το τεύχος. Ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα νιώσουν φωτισμένοι όπως εγώ από τις δυνάμεις της αλλαγής που προβάλλονται μέσα από αυτές τις σελίδες», εξήγησε η Meghan Markle.