Στα σκαριά σειρά για το The Gentlemen του Guy Ritchie

Στα σκαριά σειρά για το The Gentlemen του Guy Ritchie

Το 2020 στιγματίστηκε από την πανδημία Covid-19 που είχε συνέπεια όλοι οι τομείς της ζωής να πάνε πίσω. Μεγάλος χαμένος του κορονοϊού είναι και η κινηματογραφική βιομηχανία.

Σε έναν τόσο δύσκολο χρόνο η τελευταία ταινία του Guy RitchieThe Gentlemen” αποτελεί εξαίρεσε καθώς στον λίγο χρόνο που προβλήθηκε στους κινηματογράφους – τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι που έκλεισαν οι κινηματογραφικές αίθουσες – κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, το EW επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία παραγωγής Miramax αποφάσισε την κινηματογραφική επιτυχία να τη μεταφέρει στη μικρή οθόνη, με μία νέα τηλεοπτική σειρά που να βασίζεται στο “The Gentlemen” και την οποία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Ritchie.

Την είδηση είχε πρωτοαναφέρει το Deadline.

Η Miramax Television είναι ενθουσιασμένη που επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Guy Ritchie”, δήλωσε ο Marc Helwig, επικεφαλής της Miramax και πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν από τους πλέον διακεκριμένους και παραγωγικούς σκηνοθέτες του σήμερα.

Σύμφωνα με τη Miramax, ο αρχικός σχεδιασμός για το “The Gentlemen” ήταν να γίνει τηλεοπτική σειρά, ωστόσο προηγήθηκε η ταινία και τώρα έρχεται να συνεχιστεί το έργο που είχε ξεκινήσει καιρό πριν.