«Στα Καλά Καθούμενα»: Η αποκάλυψη για το νεογέννητο και η συγκίνηση του Κρατερού Κατσούλη

«Στα Καλά Καθούμενα»: Η αποκάλυψη για το νεογέννητο και η συγκίνηση του Κρατερού Κατσούλη

Την Τετάρτη 11 Μάιου, η Κατερίνα Καραβάτου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και όπως είναι λογικό θα απουσιάσει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα για κάποιο χρονικό διάστημα. Στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου για να καλύψει την απουσία της Κατερίνας Καραβατου.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Χωρίς να λέει πολλά, αναφέρθηκε στην γέννηση του γιου του, λέγοντας: «Είχαμε την γέννηση του παιδιού μας».

Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα «πειράγματα» από τους συνεργάτες του τονίζοντας το πόσο «χαζομπαμπάς» είναι. Η Όλγα Λαφαζάνη αποκάλυψε πως το νεογέννητο μοιάζει απίστευτα στην Κατερίνα Καραβάτου.

Οι συνεργάτες της εκπομπής ετοίμασαν ένα βίντεο έκπληξη, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Κρατερός Κατσουλης και η Κατερίνα Καραβατου. Μια μικρή αναδρομή στον έρωτα τους και τη ζωή τους. Ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του, τονίζοντας πως αν αυτός συγκινήθηκε η σύζυγος του σίγουρα κλαίει βλέποντας το από το μαιευτήριο.