Στα Δικαστήρια η Δήμητρα Ματσούκα

Στα Δικαστήρια η Δήμητρα Ματσούκα

Προς πόλωση βγάζει το σπίτι της η Δήμητρα Ματσούκα για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει καθώς είναι σε μαύρη λίστα ανθρώπων που χρωστάνε.

Η ηθοποιός, η οποία κατηγορεί τον λογιστή της για λάθος στον φόρο εισοδήματος την περίοδο 2010-2011 έχει αυτή τη στιγμή, οφειλές της τάξης των 108.000 ευρώ.

Το Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί για χρέη  προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση,ωστόσο άσκησε έφεση και η υπόθεσή της εκδικάστηκε ξανά το 2016, οπότε και πήρε νέα αναβολή.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πρω1νό, πριν από περίπου ένα χρόνο η ίδια είχε δηλώσει πως «είναι σε εξέλιξη αυτή η ιστορία. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά!»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso η γνωστή ηθοποιός δεν παρέστη στη δίκη που έγινε αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θέλει να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Παράλληλα, ζήτησε αναβολή της δίκης, λέγοντας πως η πελάτισσά του περιμένει την πώληση ενός σπιτιού από την οποία θα λάβει χρήματα, αλλά και την αμοιβή της από κάποια παραγωγή και με τα χρήματα αυτά πληρώσει τα χρέη της.

Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ακόμη μια αναβολή υπέρ της, μέχρι τα τέλη του 2017,  ώστε να μπορέσει να βρει το ποσό και ξεχρεώσει, χωρίς να κινηθεί δικαστική διαδικασία σε βάρος της.