Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου επιλέχτηκαν από εμένα.»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου επιλέχτηκαν από εμένα.»

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv, παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τους συνεργάτες της.

Η ομάδα που στελεχώνει την εκπομπή σου είναι άνθρωποι επιλογής σου;

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου αυτήν τη στιγμή επιλέχτηκαν από εμένα. Στην αρχή της εκπομπής επιλογή μου ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας, του καναλιού η Ελένη Τσολάκη κ.λπ. Οι άνθρωποι τώρα πλέον είναι εκείνοι που έχω επιλέξει εγώ. Φέτος, είχαμε και ένα μεγάλο στοίχημα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη, γιατί ήθελα να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα έβαζε μια διαφορετική πινελιά και χαίρομαι τόσο πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Καρμικά συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε, είναι μη συγκρίσιμος, ακόμα και στο ντύσιμο είναι διαφορετικός».

Έχει έρθει κάποια στιγμή που ένιωσε άβολα για κάτι που είπε στον αέρα της εκπομπής;

«Γενικά, όχι. Στο ζωντανό είναι εύκολο να παρασυρθείς και να πεις κάτι που μπορεί να ακουστεί περίεργα, αλλά είμαι άνθρωπος που έχω το θάρρος της γνώμης μου και αν νιώσω ότι έχω πει κάτι λάθος, θα το επισημάνω μόνη μου. Ουδείς αλάνθαστος. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να το αντιληφθείς. Όσοι μας παρακολουθούν καθημερινά, όμως, γνωρίζουν ότι δεν έχουμε εμμονές με τους ανθρώπους και αυτό μας το αναγνωρίζουν. Τη μια μέρα μπορεί να σχολιάσουμε έναν άνθρωπο και την επόμενη να πούμε κάτι καλό. Δεν θα πάρουμε κάποιον και θα τον σχολιάζουμε αρνητικά συνέχεια. Μια παρέα είμαστε, η οποία σχολιάζει αυτό που βλέπει. Διαθέτουμε μια αυθεντικότητα που ο κόσμος αναγνωρίζει και δεν παρεξηγεί».

Πώς σου φαίνεται η σεζόν;

«Είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά, με πολλές ζώνες και πολλές επιλογές. Στη δική μου ζώνη, ας πούμε, υπάρχουν πολλές επιλογές. Από τη μια το ότι υπάρχουν πολλές εκπομπές είναι παρήγορο για εμάς που κάνουμε αυτήν τη δουλειά, γιατί υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας. Από την άλλη, κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη γιατί πρέπει να είσαι διαρκώς ετοιμοπόλεμος, ώστε να σε επιλέξει ο τηλεθεατής έναντι κάποιου άλλου».