Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά»

Στο ένθετο Enjoy της εφημερίδας Δημοκρατία έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βιώνει την απόλυτη ευτυχία και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θέλουν να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδάκι με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό.

«Θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι»

Η ίδια μίλησε και για την ίδια ως μητέρα λέγοντας: «Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη. Αυτή είναι ή αλήθεια μου και δεν θέλω να περάσω μια ψεύτικη εικόνα».