Σταμάτης Φασουλής: «Ξεκινούσα να πίνω μέχρι το πρωί»

Σταμάτης Φασουλής: «Ξεκινούσα να πίνω μέχρι το πρωί»

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες και ηθοποιούς με τεράστια αναγνώριση, επιτυχίες και δυνατές συνεργασίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town μεταξύ άλλων μίλησε για τα λάθη και τα πάθη του, για την περίοδο της ζωής του που έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ.

«Υπήρξε μια περίοδος που έπινα πάρα πολύ. Έπινα ένα μπουκάλι βότκα κάθε βράδυ. Αυτό πριν από 30 χρόνια. Όταν τελείωνε η παράσταση στο θέατρο, ξεκινούσα να πίνω μέχρι το πρωί. Έφυγε κι αυτό, αλλά με τρομάζει ακόμα. Το κλότσησε ο οργανισμός μου. Πήγαινε το μυαλό μου ότι μου κάνει κακό, αλλά έλεγα «δεν με αφορά, θα πιω». Το έκοψα οριστικά το ’96», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ενώ τη στιγμή που ο δημοσιογράφος τον επαίνεσε για το ότι κατάφερε να βγει από αυτή την επικίνδυνη ζώνη αλλά και για το θάρρος του να μιλήσει για αυτό, ο σκηνοθέτης εξήγησε πως:

«Δεν τα ελέγχω όλα. Είναι ακόμα πράγματα που μπορεί να με πάρουν από κάτω και έρχονται στιγμές που με φοβάμαι. Αλλά ευτυχώς υπάρχει το θέατρο και τα ξορκίζω. Λυγίζω εύκολα στη ζωή, αλλά επειδή δεν το δείχνω, ντρέπομαι, αυτό με κάνει σκληρό και ταυτόχρονα εντελώς ευάλωτο».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.