Στέλιος Κουδουνάρης: Γνωρίστε καλύτερα τον κριτή του My style rocks

Στέλιος Κουδουνάρης: Γνωρίστε καλύτερα τον κριτή του My style rocks

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα ως κριτή στο reality μόδας «My style rocks».

Ο λόγος για τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος έχει επιλέξει να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά του, καθώς απέχει από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.  Τα προσωπικά του social media περιέχουν μόνο τις μοναδικές του δημιουργίες που πολλές γυναίκες και άντρες της εγχώριας και μη showbiz τον τιμούν επιλέγοντας να τις φορέσουν.

Ο ίδιος αποτελεί από τα κορυφαία ονόματα σε Ελλάδα, Κύπρο Αυστρία,  Δανία, Πολωνία, Βρετανία, Ιταλία και την Κορέα.

Έχει γεννηθεί  στις 21 Ιουνίου 1981 στην Κύπρο και είναι δίδυμος στο ζώδιο. Από μικρός έχει μπει στο χώρο της μόδας αφού η οικογένεια του διατηρούσε μία επιχείρηση μόδας.

Μετά τις σπουδές του «Fashion Design and Garment Manufacture» μετακόμισε στην Αθήνα και εργάστηκε για ορισμένες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις μόδας ως σχεδιαστής και στυλίστας.

Ο σχεδιαστής  μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του 18 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές ενώ το 2009 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σχεδιαστής μόδας στη Κύπρο.

Χρησιμοποιεί το Κυπριακό αγριοκάτσικο ως εμπορικό σήμα του, δηλώνοντας έτσι την καταγωγή του. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του τρομερά εσωστρεφή, ονειροπόλο, σχολαστικό, εργατικό και ταυτόχρονα λίγο τεμπέλη, πεισματάρη, δημιουργικό και κατά περιόδους ιδιόρρυθμο και κυκλοθυμικό.