Σπυρούλα Κάιζερ: «Δεν είχα να φάω και έπινα μόνο καφέδες»

Σπυρούλα Κάιζερ: «Δεν είχα να φάω και έπινα μόνο καφέδες»

H Σπυρούλα Κάιζερ που κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον 2ο κύκλο του GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιάς των Κου Κου».

Το μοντέλο έμαθε από μικρή να κυνηγά τα όνειρά της, γι’ αυτό και όταν τελείωσε το σχολείο έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, θέλοντας να σπουδάσει θεατρολογία.

Στη συνέχεια η Σπυρούλα έμεινε τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και κατόπιν αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Η Κάιζερ λύγισε ωστόσο μπροστά στην κάμερα, όταν αποκάλυψε πως τα χρήματα της τελείωσαν και ότι η ίδια δεν ήθελε να ζητήσει λεφτά από τη μητέρα της.

«Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία και σπούδασα θεατρολογία και επειδή δε μου άρεσε καθόλου έφυγα και ήρθα Αθήνα για 4 χρόνια. Μετά έφυγα και πήγα Αμερική για 6 μήνες. Στην Αμερική πέρασα δύσκολα. Υπήρξαν και μέρες που μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν έτρωγα αλλά ήμουν χαρούμενη. Υπήρχαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει και έπινα μόνο καφέδες. Το είπα στη μητέρα μου μετά από καιρό. Δεν ήθελα να στερείται κάτι αυτή για μένα» είπε η Σπυρούλα.