Σοφία Μουτίδου: «Καρφώνει» τους διάσημους που κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα

Σοφία Μουτίδου: «Καρφώνει» τους διάσημους που κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα

Η Σοφία Μουτίδου εδώ και δύο μήνες, έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube. Ένα κανάλι με βίντεο διαφορετικού περιεχομένου κάθε φορά. Η ηθοποιός σχολιάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων με χιούμορ, κάνει μαθήματα μακιγιάζ και εκφράζει την δική της άποψη για κοινωνικά θέματα.

Το τελευταίο της βίντεο έγινε viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας πολλά και θετικά σχόλια. Η Σοφία Μουτίδου θα είναι η παρουσιάστρια στο Gay Pride που θα γίνει σήμερα Σάββατο, στο Σύνταγμα.

Με αφορμή αυτό, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους δεν κατανοούν την ομοφυλοφιλία. Στο εν λόγω βίντεο, «καρφώνει» και τους διάσημους – ανθρώπους της showbiz – οι οποίοι κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  «Σιχαίνομαι όλους τους διάσημους, οι οποίοι κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα και κοτσάρουν δίπλα τους μια placebo γκόμενα, αν είναι άντρες, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τους φανς τους. Αντιθέτως υποκλίνομαι σε όλους τους άσημους, οι οποίοι φανερώνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με κίνδυνο να χάσουν την οικογένειά τους και τη στοργή της μάνας και του πατέρα τους».

Πηγή: peoplegreece.com