Σοφία Βόσσου: Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, να βγω μ’ ένα κορμάκι στην πίστα..

Σοφία Βόσσου: Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, να βγω μ' ένα κορμάκι στην πίστα..

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η Σοφία Βόσσου μέσα σε ολα αναφέρθηκε και στο ότι προσέχει την εμφάνιση της αλλά και ότι  δεν είναι των υπερβολών.

Πολλές τραγουδίστριες εμφανίζονται φορώντας εσώρουχα.

«Τώρα που έχω χάσει κιλά μπορεί να το σκεφτώ καλύτερα, μπορεί… Ποτέ δεν είναι αργά να φορέσω ένα εσωρουχάκι, δεν πρέπει σιγά-σιγά να το εξελίξουμε, τι λες; Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, να βγω μ’ ένα κορμάκι στην πίστα, είναι άλλη η δουλειά μου. Το να βγω περιποιημένη, σέξι και όμορφη ως γυναίκα μου αρέσει παρά πολύ, αλλά μέχρι  ενός σημείου, μετά δεν… Δεν είμαι αυτής της άποψης, πρέπει  να  εξάπτεις  τη φαντασία του άντρα. Αν βγεις και τα έχεις όλα πεταμένα έξω, τα έχει δει… τελείωσε. Τους  έχουμε καταργήσει τους άντρες σήμερα»

Αυτόν τον καιρό τι κάνεις;

«Τώρα είμαι μεταξύ μαθημάτων, live και συζητήσεων, γιατί σκαρώνουμε διάφορα πράγματα με το φίλο μου, τον Γιώργο Πλέστη, είμαστε σε ετοιμασίες. Όλα τα χρόνια το κάνω όπως θέλω εγώ, μου αρέσει και το βασικό είναι ότι είμαι στην ησυχία μου. Επέλεξα ένα δρόμο σε εποχές δύσκολες, από το 2000 και μετά, γιατί κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν, όπως οι συμπεριφορές, οι νοοτροπίες, είχε αλλάξει το πράγμα και είπα ότι δε τα μπορώ αυτά, σταματώ και πάω σε μικρούς χώρους. Πάντα έκανα αυτό που γούσταρα και μου βγήκε σε καλό. Έτσι, είμαι μια χαρά, ούτε ψυχοφάρμακα ούτε κατάθλιψη. Με νοιάζει να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Επίσης, κάνω επανεκτέλεση το τραγούδι «Άνοιξη» με τον Στέφανο Κάκκο, ντουέτο»

Ισορρόπησαν τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου ή έγειρε κάπου η ζυγαριά;

«Θα έλεγα προς τα ερωτικά μου, τα προτιμώ πιο πολύ. Και τα δύο είναι έρωτας. Το να ασχοληθώ με την καριέρα μου «δεν το είχα», δεν μπορώ να κάνω ούτε δημόσιες σχέσεις. Η ζωή χωρίς να είσαι ερωτευμένος δεν έχει νόημα. Δεν είναι δύσκολο να κρατήσει την προσωπική σου ζωή κρυφή. Τόσα χρόνια βγαίνω έξω με τους συντρόφους μου, αλλά άμα δεν θέλουμε, δεν βγαίνει προς τα έξω, ούτε από δημοσιογράφο ούτε από παπαράτσι. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Αν σε έχω πάρει τηλέφωνο, σε καλώ και μετά, μόλις γίνω γνωστός, σε διώχνω, σε μεταχειρίζομαι λες και είσαι σκουλήκι, δεν θα μου την κάνεις;».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.