«Σοκαρισμένη και απογοητευμένη» η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της Kylie

«Σοκαρισμένη και απογοητευμένη» η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της Kylie

«Σοκαρισμένη και απογοητευμένη» δηλώνει η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της κόρης της, Kylie Jenner. Η οικογένεια Kardashian φαίνεται να έχει ανησυχήσει στο άκουσμα της είδησης πως η μικρότερη κόρη περιμένει το πρώτο της παιδί διότι την θεωρούν «αφελή» και «πολύ μικρή» για μεγαλώσει ένα παιδί.

Από την πλευρά της η μητέρα της και manager, Kris Jenner, δήλωσε ότι σκοπεύει να βοηθήσει την κόρη της «ότι κι αν γίνει» μια άποψη που μάλλον ο πατέρας της δεν συμφωνεί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Caitlyn «έπαθε μεγάλο σοκ και απογοητεύθηκε όταν έμαθε πως η Kylie είναι έγκυος», κάτι που φαίνεται πως το έμαθε μέσω του διαδικτύου και όχι από την ίδια την Kylie. Και συνεχίζει, «Πιστεύει ότι η Kylie είναι πολύ μικρή για να κάνει παιδί και ότι θα έπρεπε να περιμένει μέχρι η σχέση της να είναι μακρόχρονη».

Η Kylie έχει πολλά χρήματα για να μπορέσει να εξασφαλίσει βοήθεια αλλά η Caitlyn και πάλι πιστεύει ότι, το να κάνει μωρό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο / κόστος στη ζωή της Kylie», όπως μεταδίδει το Hollywood Life, επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της Caitlyn Jenner. Άλλη πηγή, ανέφερε πως ό,τι κι αν πιστεύει η Caitlyn, σκοπεύει να σταθεί στο πλευρό της κόρης της, συμπληρώνοντας «προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τα νέα της εγκυμοσύνης. Σίγουρα έχει ανάμικτα συναισθήματα για όλο αυτό».