Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην σωματοφύλακα της Ellen DeGeneres για τον χαρακτήρα της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην σωματοφύλακα της Ellen DeGeneres για τον χαρακτήρα της

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Fox News, o πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres έκανε μια σειρά αποκαλύψεων για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Ο Tom Majercak δούλεψε με την Ellen και την σύζυγό της, Portia DeRossi, στα βραβεία Όσκαρ το 2014 και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εμπειρία ως “ταπεινωτική”.

Συγκεκριμένα είπε πως τον προσέλαβαν για να προστατέψει την παρουσιάστρια, την μητέρα και την σύζυγό της, τη βραδιά των 86ων βραβείων Όσκαρ, την οποία παρουσίαζε η Ellen DeGeneres, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά.

Ο Majercak ήταν “senior manager of operations” της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google.

Όμως, ο Tom Majercak λέει ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το “ιδανικό”. “Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γεια” τονίζει.

Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η Portia DeRossi ήταν “πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του”, αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. “Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της”.

Μάλιστα, ο Tom Majercak αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι “Governors Ball“, μόνο οι διάσημοι που είχε προεγκρίνει η Ellen μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της για να της μιλήσουν. Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.

“Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια “φωτισμένη”, θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει” ανέφερε ο Tom Majercak.