Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα είχε ο Μανώλης Κονταρός

Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα είχε ο Μανώλης Κονταρός

Δεύτερη φορά που γλιτώνει από ατύχημα στην άσφαλτο ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης.

Από θαύμα σώθηκε ο λαουτιέρης και τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τους συνεργάτες του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό σε δρόμο του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη να καεί ολοσχερώς.

Ο καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του, ωστόσο φαίνεται πως είχαν Άγιο και πλέον θα μιλούν για μια κακιά στιγμή και για έναν εφιάλτη που πέρασε.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Κονταρός κινδύνεψε σοβαρά από τροχαίο. Ήταν το 2010, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά.

Ήταν Δεκέμβριος του 2010, ο Μανώλης Κονταρός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο κέντρο που εμφανιζόταν, έφυγε με το αυτοκίνητό του για να πάει σπίτι του. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, άναψε τα αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητό όμως έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις, ακόμη και στη σπονδυλική του στήλη.

Το σίγουρο είναι ότι η 27η Φεβρουαρίου θα μείνει αξέχαστη στον Μανώλη Κονταρό, καθώς εκτός από την απίστευτη περιπέτεια που έζησε, ολοκληρώνει και τις εμφανίσεις του στο “Φως” με την Γλυκερία και τον Μανώλη Λιδάκη.