Σε συνεργασία προχωρούν ο Σάκης Ρουβάς με την Asset Ogilvy Entertainment

Σε συνεργασία προχωρούν ο Σάκης Ρουβάς με την Asset Ogilvy Entertainment

Πριν λίγο διάστημα έγινε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με την εταιρεία επικοινωνίας που είχε τα δικαιώματά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας star λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στο Estate, συμφώνησε να ξεκινήσει τη συνεργασία του με την AssetOgilvy Entertainment.

Ο Σάκης δήλωσε για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που, στο εξής, θα συνεργάζομαι με την κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας στην Ελλάδα, με πρόσβαση σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου της και με μεγάλες επιτυχίες και αναγνώριση στη χώρα μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια δυναμική και επιτυχημένη συνεργασία».

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας η εμπιστοσύνη του Σάκη Ρουβά στην Asset Ogilvy Entertainment, που, με τη συνεργασία αυτή, διευρύνει το αντικείμενό της και στη διαχείριση φήμης επιφανών προσωπικοτήτων. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και περήφανοι που εγκαινιάζουμε το νέο μας εγχείρημα με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ogilvy».

H Asset Ogilvy Entertainment είναι ο ηγέτης στη διαχείριση δικαιωμάτων μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Συνεργάζεται αποκλειστικά με κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως η Euroleague Basketball, η LaLiga και η Formula 1, και διαχειρίζεται περισσότερες από 1.500 ώρες κορυφαίου LIVE αθλητικού περιεχομένου το χρόνο. Στην πορεία της έχει δημιουργήσει και διαχειριστεί πληθώρα βραβευμένων αθλητικών χορηγιών και δράσεων για σημαντικούς πελάτες και brands. Πρόσφατα, επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας & φήμης επιφανών προσωπικοτήτων. H Asset Ogilvy Entertainment αποτελεί Business Unit της Asset Ogilvy Public Relations, της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα.