Σε ρόλο παρουσιαστή ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Σε ρόλο παρουσιαστή ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Σε ρόλο παρουσιαστή πρόκειται να επιστρέψει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο ηθοποιός συμφώνησε με την ΕΡΤ και από το ερχόμενο Φθινόπωρο θα τον δούμε να παρουσιάζει την εκπομπή «Στο Ρεφρεν».
Η διάρκειά της τρίωρη και η μετάδοση της θα γίνεται στην prime time. Αν και δεν είναι ακόµα γνωστό αν θα προβάλλεται Σάββατο βράδυ, η µμουσική εκπομπή µε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη αναμένεται να αποτελέσει το αντίπαλον δέος τού «Στην υγειά µας, ρε παιδιά» µε τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Έτσι, οι δύο ηθοποιοί, που μοιράστηκαν φέτος το σανίδι της σκηνής στη μουσική παράσταση «Άγαμοι Θύται selfie», θα βρεθούν του χρόνου τηλεοπτικά «απέναντι».Το concept της εκπομπής είναι ψυχαγωγικό ενώ θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και πολλούς καλεσμένους.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια όπως αναφέρει η εφημερίδα Reallife εγκρίθηκε η ανάθεση 12 επεισοδίων συνολικού κόστους 270.540 ευρώ. Την παραγωγή αναλαμβάνει η Red Line Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ ενώ το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται στα 27.291 ευρώ.