Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Ben Affleck

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Ben Affleck

Ο Ben Affleck βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες για τον εθισμό του στο αλκοόλ μετά από παρότρυνση του αδερφού του Casey και της πρώην σύζυγός του, Jennifer Garner, στην οποία στράφηκε όταν ένιωσε να καταρρέει.

Σύμφωνα με το Us Weekly είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος» και έτσι ο ηθοποιός όταν βρέθηκε σε ανάγκη στράφηκε προς την πρώην σύζυγό του για τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Jen ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί». 

Ο Affleck είπε στην πρώην γυναίκα του όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του και ότι ήξερε πως έπρεπε να αλλάξει και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ben και η Jennifer μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο, η σχέση τους είναι πολύ καλή και η ηθοποιός του έχει σταθεί σε πολλά πράγματα.

Όπως αποκάλυψε στα ξένα Μέσα η οικογένεια του ηθοποιού, ο Affleck βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μετά από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί ένα προγραμμα βουδιστικού διαλογισμού που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα», και νιώθει πιο δυνατός.