Σε δημοπρασία το… DNA της Madonna

Σε δημοπρασία το… DNA της Madonna

Την έντονη αντίδραση της Madonna πυροδότησε μία δημοπρασία με προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και δείγματα του… DNA της!

Η δημοπρασία περιελάμβανε 22 προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας, εσώρουχα, ιδιωτικές φωτογραφίες από ένα bachelor party, κασέτες με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, μια ερωτική επιστολή από τον πρώην φίλο της, Tupac Shakur, που αναφερόταν στον χωρισμό τους και μία βούρτσα με τρίχες της.

Έξαλλη, η «βασίλισσα της ποπ» κινήθηκε νομικά και εξασφάλισε κατεπείγουσα δικαστική απόφαση από τον δικαστή Gerald Leibovitz του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μανχάταν που απαγορεύει τη δημοπράτηση των αντικειμένων της.

Όπως αναφέρει στην προσφυγή της, δεν είχε συνειδητοποιήσει καν ότι η επιστολή του πρώην συντρόφου της δεν βρισκόταν πια στην κατοχή της και ζήτησε την προστασία της ιδιωτικότητά της. «Καταλαβαίνω ότι δείγμα του DNA μου θα μπορούσε να ληφθεί από τις τρίχες των μαλλιών μου. Είναι εξοργιστικό και απίστευτα προσβλητικό ότι το DNA μου επρόκειτο να πουληθεί στο ευρύ κοινό», προσθέτει.

Εκπρόσωπος του οίκου δημοπράτησης δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της Madonna είναι αβάσιμοι και η προσωρινή διαταγή θα καταπέσει στο δικαστήριο.