Σε δημοπρασία τα προσωπικά αντικείμενα της Whitney Houston

Σε δημοπρασία τα προσωπικά αντικείμενα της Whitney Houston

Ο θάνατος της Whitney Houston τον Φεβρουάριο του 2007, άφησε φτωχότερη την μουσική βιομηχανία, καθώς αποτελούσε κατά κοινή ομολογία μία εκ των κορυφαίων ερμηνευτριών της γενιάς της και όχι μόνο. Η απώλειά της κόστισε σημαντικά και στους δικούς της ανθρώπους, με την κόρη της Bobbi Kristina Brown να φεύγει από την ζωή πέρσι τον Ιούλιο, μετά από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της.

Όπως είναι φυσικό τα προσωπικά της αντικείμενα δεν έχουν πλέον νόμιμο κάτοχο. Έτσι, τα βραβεία, τα κοστούμια και διάφορά αναμνηστικά αντικείμενα από την περιουσία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας και ηθοποιού, της αείμνηστης Whitney Houston θα πωληθούν σε μία δημοπρασία που θα γίνει στην Καλιφόρνια προς το τέλος Ιουνίου.

Όπως δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions, στις 24 και 25 Ιουνίου, ανάμεσα στα αντικείμενα που θα πωληθούν θα είναι το βραβείο Emmy που κέρδισε η Houston το 1986 για την παρουσία της στα 28α βραβεία Grammy, το οποίο υπολογίζεται ότι θα φτάσει τις 10.000 δολάρια, καθώς και η υπογραφή της για την ταινία «Waiting to Exhale» του 1995, η οποία μπορεί να πωληθεί έναντι 1.000 δολαρίων.

Στην δημοπρασία θα διατεθούν περισσότερα από 100 αναμνηστικά κομμάτια που είναι μέρος της συλλογής του οίκου δημοπρασιών.

«Θεωρούμε ότι ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να δώσουμε κάτι από την Whtiney, στους ανθρώπους που την αγαπούσε και για την μουσική της που η Whitney αγάπησε με όλη την καρδιά και την ψυχή της», δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, η Πατ Χιούστον πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας και πρόεδρος του της περιούσιας της Whtiney Houston.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ