Σαρώνει το Γοργόνες και μάγκες! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σαρώνει το Γοργόνες και μάγκες! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Συγκινητική, νοσταλγική, ξεκαρδιστική και αθώα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στο θέατρο Broadway που σάρωνει με τα καθημερινά sold out.

Το δημοφιλέστερο μιούζικαλ του Ελληνικού κινηματογράφου, του αξέχαστου σκηνοθέτη & σεναριογράφου Γιάννη Δαλιανίδη σε μουσική του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, για πρώτη φορά στη σκηνή σε Θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βαλάρη.

50 χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική της προβολή ανεβαίνει για να καταπλήξει το Αθηναϊκό κοινό που αγαπάει το καλό θέατρο και το δείχνει με την εμπιστοσύνη του.

Οι δύο πινελιές σε αυτή την εξαιρετική παραγωγή είναι ο Γιάννη Βογιατζής που ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο που είχε στην ταινία στα 92 του χρόνια, αλλά και η φωνή του Γιάννη Πλούταρχου που την χαρίζει ζωντανά κάθε βράδυ στα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Ένας καταπληκτικός θίασος αποτελούμενος από τους εξής: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής.

Στον ρόλο της αρχόντισσας η ‘Εφη Παπαθεοδώρου
Στον ρόλο του Παναγή, μετά απο 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής
Μαζί τους στο τραγούδι η ‘Αρτεμις Ματαφιά πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς.
Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος

Συμμετέχει 7μελής ζωντανή ορχήστρα

Υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Το Gpop.gr βρέθηκε σε μία από τις παραστάσεις του έργου και το συστήνει ανεπιφύλακτα, διότι είναι ένα έργο για μικρούς και μεγάλους.

Συγχαρητήρια σε όλους!