Σαρμπέλ: “Είχα όγκο στις φωνητικές χορδές”

Σαρμπέλ: "Είχα όγκο στις φωνητικές χορδές"

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Σαρμπέλ και αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν δύο χρόνια, όταν διαγνώστηκε με όγκο στις φωνητικές χορδές.

«Πριν δύο χρόνια έκανα μία εγχείρηση στο λαιμό, γιατί είχα βγάλει όγκο. Το έχω ξαναπεί. Ήταν πολύ σοβαρό, ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Έκανα εγχείρηση και μου το αφαίρεσαν. Είχα ξανά πρόβλημα και μου είπε ο γιατρός να κάνω αφωνία, όχι εγχείρηση.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά εδώ με τον κορονοϊό. Έχουμε 800-900 νεκρούς την ημέρα. Είναι σαν να γίνεται πόλεμος εδώ. Φοβάσαι να πας έξω και να ψωνίσεις στο σούπερ μάρκετ.

Επειδή ζω στο κέντρο του Λονδίνου πιστεύω πως είναι πολύ πιθανόν να είχα κορονοϊό. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω πόνο στο στήθος. Ασφυξία. Δεν έχω πολύ δύσπνοια. Με πιάνει πότε-πότε. Πάει τρεις εβδομάδες. Δεν έχω πυρετό. Κάποια στιγμή θα κάνω το τεστ και θα μάθω. Επειδή δεν έχει γίνει πιο σοβαρό, αν είναι, το αντιμετωπίζει ο οργανισμός μου καλά. Για όλους είναι διαφορετικό. Ίσως να είναι και άγχος» τόνισε ο Σαρμπέλ.