Σαμπρίνα: “O γιος μου είναι 16 και εδώ και δυο χρόνια μένει με τον πατέρα του”

Σαμπρίνα: “O γιος μου είναι 16 και εδώ και δυο χρόνια μένει με τον πατέρα του”

Για την προσωπική της ζωή και τους λόγους που έχει επιλέξει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε η Σαμπρίνα στο περιοδικό Λοιπόν.

Ακόμη, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο διαζύγιό της αλλά και τη σχέση που έχει με τον γιο της ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια έχει επιλέξει να ζει με τον πατέρα του.

Την προσωπική ζωή σου την κρατάς επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως το λες, η προσωπική μου ζωή είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Παντρεύτηκα, έκανα το γιο μου, χώρισα… Παλαιότερα δεν ήμουν κρυψίνους, αλλά, χωρίς να είμαι πουριτανή και συντηρητική, θεωρώ ότι να προβάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω κι εγώ πού θα βγει… Άντε μετά να εξηγήσω γιατί χώρισα… Και ξανά πάλι

Είσαι ο άνθρωπος που εναλλάσσει τόσο γρήγορα τις σχέσεις του;

Κάνω πάρα πολύ δύσκολα σχέση, δεν ξέρω τι θα πει σχέση…

Όταν είμαι με κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει σχέση. Για να το δημιουργήσουν αυτό δύο άνθρωποι, πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Μίλησέ μου για τον γιο σου

Στις 25 Ιουνίου θα κλείσει τα 16. Είναι μαζί με τον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια μένουν στο Βόλο. Με τον μπαμπά του έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση όπως είχαμε και πριν, δεν κάναμε το παιδί μας βαλίτσα ότι εκείνος το πάρει το παιδί αυτή την εβδομάδα κι όχι την άλλη, Αυτό είναι κάτι που γενικά το θεωρώ άσχημο. Με τον Παναγιώτη δεν έχουμε κάτι τραγικό για να κρατήσουμε κακία. Στο διαζύγιο έλεγε ο ένας το μακρύ του ο άλλος το κοντό του δικηγόροι συγγενείς

Συζητάς μαζί του για τις σχέσεις και τα προσωπικά σου;

Όχι, δεν το κάνω, δεν τα συζητάω μαζί του. Δεν μπορώ να επιβαρύνω ένα παιδάκι με τέτοια πράγματα, δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε, επίσης, ν’ αφήνω ένα παιδάκι να αμφιβάλει και ν’ αναρωτιέται.

Θέλει να βρεις ένα σύντροφο να πορευτείς;

Όχι, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, ο γιος μου δεν αισθάνεται ότι μου λείπει κάτι κι εγώ δεν είμαι από τις γυναίκες που χρειάζομαι κάποιον οπωσδήποτε στη ζωή μου. Ως τώρα, νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, νιώθω ευτυχισμένη, ισορροπημένη, με αγαπάω πάρα πολύ κι ότι είμαι ήρεμη, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα.