Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς: Δεν φαντάζεστε ποιος είχε επιλεχθεί αρχικά για το ρόλο του Θοδωρή Αθερίδη!

Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς: Δεν φαντάζεστε ποιος είχε επιλεχθεί αρχικά για το ρόλο του Θοδωρή Αθερίδη!

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εκμυστηρεύτηκε πώς για να παρουσιάσει το Celebrity Game Night ζήτησε τη γνώμη της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία το είχε πρωτοπαρουσιάσει.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς για να κάνει το “Σ’αγαπώ Μ’αγαπάς” με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο MEGA είχε πάρει τηλέφωνο τον Κώστα Κόκλα για να σιγουρευτεί πως ο ίδιος δεν θέλει να το κάνει, καθώς είχε γίνει πρώτα σ’ εκείνον πρόταση.

“Για να κάνω το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” είχα πάρει τηλέφωνο τον Κώστα Κόκλα. Γιατί περίπου είχαν καταλήξει στον Κόκλα,ο Κώστας το ξέρει, και με παίρνει η Φρόσω Ράλλη και μου λέει η Δήμητρα θέλει εσένα πάρα πολύ, έλα να κλείσεις. Της λέω “ο Κόκλας απάντησε;”, μου λέει “όχι έχει χαθεί”. Λέω “ωραία βρείτε τον Κόκλα να απαντήσει ότι δεν θα το κάνει και μετά”. Και τον παίρνω τον Κόκλα και μου λέει “όχι” και έτσι είπα “οκ”. Δεν ήθελα την κατάρα κανενός” αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός οι δυο τους μετά την επιτυχία που έκανε η σειρά “Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς” συναντήθηκαν ένα βράδυ στο Σταυρό του Νότου και του είπε: “Αν το έκανα εγώ με τη Δήμητρα δεν σημαίνει ότι θα έκανε την ίδια επιτυχία. Αυτή η χημεία ήταν…”, είπε ο Θοδωρής.