Σίσσυ Χρηστίδου: Το πέσιμο της Κοκκίνου και η «εκδίκηση»

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πέσιμο της Κοκκίνου και η «εκδίκηση»

Είναι γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Έλλη Κοκκίνου εκτός από κουμπάροι είναι και πολύ καλή φίλοι εδώ και χρόνια.

Οι τρεις τους φροντίζουν πάντα να περνάνε χρόνο μαζί, καθώς απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να κάνουν κοινές διακοπές. Οι τρεις τους μαζί με φίλους βρίσκονται στην Πάρο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια στο SnapChat δημοσιεύει αρκετά βίντεο από την παραμονή τους εκεί. Η Σίσσυ, τις τελευταίες μέρες ασχολείται ιδιαίτερα με το εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης, καθημερινά, μοιράζεται πολλές στιγμές μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη ζωή της και το πως περνάνε στις διακοπές .

Το βραδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου αναδημοσίευσε ένα βίντεο από το SnapChat στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά, ενημέρωσε τους followers της πως ο Παύλος Σταματόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και η fashion blogger Έλενα Γαλίφα έχασαν το καράβι και έμειναν στην Αντίπαρο, και έμεινε μόνη της. Το βράδυ, όταν οι τρεις τους επέστρεψαν στο σπίτι ο φράχτης του ήταν κλειστός, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αναγκαστεί να πηδήξει από πάνω του.

…(ξε)μεινα με τους φιλους-φιδια μου..! #εγκαταλειψη #snapchatstory

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της τραγουδιστριας να περάσει από πάνω, έχασε την ισορροπία της και κόντεψε να παίσει χάμω. Η παρουσιάστρια ήταν εκεί και τραβούσε βίντεο κάθε βήμα της και ως «εκδίκηση» για την απουσία τους τις προηγούμενες ώρες, το ανάρτησε στα social media.

https://www.instagram.com/p/BIdnpJgBCUT/