Σάλος με τις αποκαλύψεις για το γάμο του Will Smith: «Ήξερε πως είχα δεσμό με τη γυναίκα του»

Σάλος με τις αποκαλύψεις για το γάμο του Will Smith: «Ήξερε πως είχα δεσμό με τη γυναίκα του»

Ένας νεαρός τραγουδιστής, αποκάλυψε πως ο Will Smith, όχι μόνο γνώριζε πως η σύζυγός του Jada Smith, τον απατούσε επί σειρά ετών, αλλά είχε δώσει και ο ίδιος τις… ευλογίες του στον παράνομο δεσμό της συζύγου του!

Σαν βόμβα έσκασαν οι δηλώσεις του 27χρονου τραγουδιστή Όουγκουστ Αλσίνα, ο οποίος ισχυρίζεται πως για χρόνια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη σύζυγο του Will Smith, τη 48χρονη ηθοποιό Jada Smith και πως ο Will Smith, όχι μόνο γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα και πως είχε δώσει τις ευλογίες του σε αυτόν τον παράνομο δεσμό!

Ο Will Smith παντρεύτηκε την Jada το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά: τον 21χρονο Τζέιντεν και την 19χρονη Γουίλοοου, ενώ ο Smith έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Μάλιστα γράφεται πως ο γιος του Will Smith, o Τζέιντεν, ήταν αυτός που σύστησε τον τραγουδιστή Όουγκουστ Αλσίνα, στη μητέρα του το καλοκαίρι του 2015! Έκτοτε οι δυο τους είχαν γίνει αχώριστοι. O τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Smith σε διακοπές στη Χαβάη και πήγε μαζί με τη Jada και στα βραβεία BET.

O Όουγκουστ  εμφανίστηκε στην εκπομπή The Breakfast Club και λέει πως για χρόνια είχε ερωτικό δεσμό με τη Jada και πως είχε αφιερώσει τα πάντα σε αυτό το δεσμό και ισχυρίζεται πως ο Will Smith γνώριζε τα πάντα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

«Καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε τη μετάβαση της σχέσης του ζευγαριού, από ένα κανονικό γάμο σε μια συνύπαρξη ζωής και ο Γουίλ Σμιθ μου έδωσε τις ευλογίες του» είπε.

Ο τραγουδιστής, που τώρα προμοτάρει το νέο άλμπουμ του, λέει πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν, πως απλά θέλει να πει την αλήθεια και πως αγαπά την οικογένεια Smith να είναι δική του οικογένεια!

Jada μέσω της Page Six, δηλώνει κατηγορηματικά πως όλα αυτά είναι ψέμματα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ο γάμος του Will Smith δεν είναι κανονικός γάμος, ενώ στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες πως ο Will Smith διατηρεί  σχέσεις με άνδρες, ένας εκ των οποίων λέγεται πως είναι ο πρώην μάνατζερ της Jennifer Lopez.