Σάλος με τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού

Σάλος με τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η χυδαία και σεξιστική ατάκα που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και μεταδόθηκε στο live streaming του site του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης φαίνεται να είναι στο δωμάτιο με τους συμπαίκτες του και να μιλούν για γυναίκες, με τον Αντώνη να αναφέρει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρω των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, εδώ και αρκετές ώρες πρώτο trend στο Twitter αποτελεί το χάσταγκ #cancelbigbrother, με πλήθος από χρήστες των social media να ζητούν να κοπεί το Big Brother.

Κάποιος χρήστης του Twitter έστειλε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία κατευθείαν το έδειξε στον άντρα της και παρουσιαστή του reality, Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Αύγουστος Κορτώ με τη σειρά του κατακεραυνώνει το Big Brother για τα όσα προβάλλονται, γράφοντας στη σελίδα του στο facebook.

«Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι δηλώνει απερίφραστα ότι αν δεν ξαλαφρώσει, θα προβεί σε βιασμό.

Το κανάλι πέταξε το ίζημα απ’ το πρόγραμμα; Το ΕΣΡ έριξε τσεκούρι; Η παραγωγή βγήκε να απολογηθεί γονυπετής για την προώθηση, την εκλογίκευση, ενός απ’ τα ειδεχθέστερα εγκλήματα;

Αν όχι, αν περάσει στο ντούκου αυτός ο πάτος της κοινωνικής σήψης, την επόμενη φορά, στην πλάτη του επόμενου θύματος, μπορεί να ξανακούσουμε τη φρίκη ως γραμμή υπεράσπισης: “Δεν είχε εκτονώσει τη βαρβατίλα του, κύριε πρόεδρε; Τι να ‘κανε; Αφού έτσι λέει η τηλεόραση”».