Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα αδικήθηκε στο Voice, έγραφαν ότι είναι κακή πριν βγει το επεισόδιο»

Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα αδικήθηκε στο Voice, έγραφαν ότι είναι κακή πριν βγει το επεισόδιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, με αφορμή τη σκληρή κριτική που δέχτηκε όταν αποφάσισε να παρουσιάσει το «The Voice».

«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Είχε αρκετές προτάσεις. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πάρα πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο.

Γράφανε κατεβατά ολόκληρα για το πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Ήθελε σίγουρα βελτίωση, όπως και κάθε άνθρωπος που το κάνει πρώτη φορά. Δεν είχε καθίσει ποτέ μπροστά σε κάμερα. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει.

Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους. Είναι καλό όμως να κοιτάμε και πίσω από την εμφάνιση.

Γιατί όσο όμορφη είναι η Χριστίνα, ακόμη περισσότερο είναι έξυπνη και καλή. Και αυτό δε φαίνεται μέσα από μια φωτογραφία. Η Χριστίνα ποτέ δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση. Τώρα όμως που έκανε, μπήκε στο μυαλό της» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.